Hírek 2024.07.15.

AZAHRIAH / KOMÁROM (SK)

2024. augusztus 03. (szombat), Komáromi Központi Erőd (SK)

18:30 | Kapunyitás

20:00 | Dj Endy

21:00 | AZAHRIAH || élő nagykoncert

23:00 | Dj Endy

Azahriah minden kétséget kizáróan napjaink legnépszerűbb magyar előadója!

Azahriah elérte, hogy 22 évesen egy egész ország/nemzet ismeri a nevét.

Az elmúlt néhány év példátlan sikersorozata után már biztos, hogy a 2024-es év is az övé, hiszen május végén történelmet írt: háromszor töltötte meg a Puskás Arénát.

2024-ben csak néhány alkalommal lép színpadra… a helyszínek egyike a szlovákiai KOMÁROM!

Cím: Komáromi Központi Erőd (Új- és Öregvár), Elektrárenská cesta 7., Komárno - Komárom (SK), 945 01

Jegyek: www.oneticket.sk

Nem árt résen lenni! A napokban több álprofillal találkoztunk – olyanokkal, akik online vásárolt jegyeket kínálnak eladásra Azahriah komáromi koncertjére. Ezúton is figyelmeztetünk Titeket, hogy jegyet KIZÁRÓLAG az erre kijelölt jegyárusító pontokon vásárolhattok személyesen.

Ha az online formát részesítitek előnyben, a hivatalos jegyértékesítő oldal a www.oneticket.sk. Minden jegy saját QR kóddal van ellátva, amit a beléptetéskor ellenőrzünk. Amennyiben egy QR kód már felhasználásra került, nem áll módunkban a felmutatott jeggyel beengedni a koncertre Titeket.

Bár ebben az esetben a helyszínen nyilván van lehetőség jegyet váltani, de ne dőlj be a csalóknak, ne fizess duplán a koncertélményért!

A belépőjegy ára 45€ - az early bird, a limitált elővételes jegy és a VIP-belépőjegy elfogyott.

Hol tudok személyesen jegyet váltani, ha nem szeretem az online megoldásokat?

Jegyet váltani személyesen itt tudsz:

Egressy Béni VMK jegypénztára (munkanapokon délutánonként), Komárom

DUNTEL (TESCO), Komárom

Buena Coffee House kávéház, Dunaszerdahely

DUNTEL (ZOC MAX), Dunaszerdahely

DUNTEL (OC Galéria TESCO), Dunaszerdahely

...de a legkényelmesebb még mindig az online forma: www.oneticket.sk!

Hány éves kortól kötelező a jegyvásárlás?

Azahriah komáromi koncertjére 8 éves kor felett kötelező a jegyvásár! A kisgyermekek díjmentesen vehetnek részt a koncerten, a nagykorú kísérete természetesen kötelező.

A helyszínen is tudok jegyet vásárolni?

Hát, ha nem gond a hosszas sorbanállás, tudsz, igen! De ha nem szeretnéd kintről hallgatni a DJ-t a hosszú sorral járó helyszíni jegyvásár miatt, válts jegyet időben, elővételesen! A jegyár a helyszínen is 45€.

Hol tudok parkolni?

A komáromi erőd közvetlen közelében két nagy kapacitású parkoló áll a rendelkezésedre. Ha ott már nem találsz helyet, egy kellemes sétányira, a Vág folyó két partján szintén két hatalmas parkoló vár. A helyszínen segítünk eligazodni, de érdemes már délután érkezni. Amíg nem kezdődik el a koncert, a szlovákiai Komárom csodálatos belvárosa sétára vár – remek éttermekben, kávéházakban és sörözőkben várakozhatsz a Klapka téren és környékén.

Hol van a főbejárat?

Azahriah komáromi koncertjére a Lipót-kapun át tudsz belépni. Ez az a kapu, ami a Selye János Egyetem Konferencia-központja közvetlen közelében van, a Klapka tértől pár perc, gyalogosan.

Milyen fizetési lehetőségek vannak a helyszínen?

A koncert helyszínén kizárólag készpénzes fizetésre nyílik lehetőség.

Mit takar a VIP-jegy?

Ha VIP-jegyet váltottál, biztosan nem bosszant majd belépéskor a sorbanállás, hiszen Téged külön bejárat fogad. A koncertet pedig egy kényelmes, megemelt teraszról élvezheted, ahonnan pazar kilátás tárul eléd. Nincs tömeg és a VIP-pultnál szintén nem kell sorakoznod ahhoz, hogy kikérd az italodat.

Ki kell nyomtatnom az online megváltott jegyemet?

Nem, nem kell. Csak a telefonod legyen feltöltve, hogy be tudjuk olvasni a jegy egyedi azonosítóját, azaz a személyes QR-kódodat!

Mit hozhatok be magammal a koncertre?

Ételt, italt, vagy olyan tárgyat, amivel másoknak sérülést okozhatsz, NEM, semmiképp, sem most, sem pedig a következő alkalommal... Abban biztos lehetsz, hogy nem fogsz sem éhezni, sem szomjazni. Számos vendéglátóhely áll a rendelkezésedre a koncert helyszínén!

Találkozhatok-e Azival személyesen?

Nem, sajnos sem közös fotóra nem lesz lehetőség, sem pedig személyes találkozóra. A gigantikus, életreszóló koncertélmény azonban garantált!

Kedvezőtlen időjárás esetén mi lesz a koncerttel?

A koncertet kedvezőtlen időjárás esetén is megtartjuk. A jegyárat nem áll módunkban visszatéríteni.

Sajtós/fotós vagyok. Hol tudok regisztrálni?

Sajtó megkeresésekkel kapcsolatban a k.reka.kom@gmail.com email címen keresztül tudod felvenni illetékes kollégánkkal a kapcsolatot.