Programok

Cinderella plakat

CINDERELLA – mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról

A TBG PRODUCTION a RE-PRODUCTION tánckarának közreműködésével bemutatja a CINDERELLA című családi mesemusical-t!


CINDERELLA – mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról


2024. február 18. (vasárnap), 16.00, Egressy Béni Városi Művelődési Központ, Komárom (SK)


A Cinderella gyermekekhez szóló örökmese, egy nagyszerű családi mesemusical. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, hanem a szülőknek is maradandó élményt nyújt a TBG és a Re-Production szuperprodukciója.

Az ismert Hamupipőke történet a hagyományos tartalmi formavilágában, ugyanakkor Pozsgai Zsolt író csodálatosan egyedi feldolgozásában, tánc- és mesemusicalként kel életre.

Az alkotók munkáját az eredeti történet alapozta meg, ám ezt rendkívül különleges színpadi látványelemekkel tarkították.

Történetünkben a saját otthonában cselédként élő lány a könyveiből, varázslattal kelti életre a legkülönfélébb mesefigurákat, akik vigasztaló barátaivá válnak. Ők segítenek majd rálelni arra a boldogságra, ami Hamupipőkét méltán megilleti.

Ahhoz, hogy Hamupipőke meglelje párját a Herceg személyében, sok izgalmas kalandot él át. Újra bizonyosságot nyer az, hogy a boldogságot bizony nem adja oly´ könnyedén a sors...

A néző Debreczeni Ildikó látványos jelmezeiben gyönyörködhet és Gömöry Zsolt csodálatos dalait hallhatja. A zeneszámokat népszerű színészek prózai jelenetei kötik össze.


Közreműködők:

A Re-Production 24 fős tánckara

Balázs Csongor

Békefi Viktória

Fésűs Nelli

Gerdesics Ferenc

Gerner Csaba

Kádek Heni

Kautzky Armand

Koós Réka

Muri Enikő

Rácz Zsuzsanna

Riegler Renáta

Szabó Máté

Tatár Bianka

Vajai Flóra

Zakariás Éva

Jegyár: 29€