Kedves Közönségünk!

Tekintettel a 2020. október 1-én érvénybe lépő kormányrendeletre, az októberre tervezett előadásainkat kénytelenek vagyunk új időpontban megszervezni, melyekről folyamatosan informáljuk Önöket!
Az elővételben megvásárolt jegyek természetesen érvényesek maradnak az új időpontokra.
Jegypénztárunk továbbra is nyitva tart a megszokott időben.
Bővebb információért kövessenek minket Facebookon és az Instagramon (vmk_komarom).

Megértésüket köszönjük!

Vmk nagyterem1
Egressy Béni Városi Művelődési Központ

Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ 1985-ben alakult komáromi Városi Művelődési Központ néven. Az intézmény létrehozója és fenntartója Komárom Városa. 1985-től 1989-ig a Jókai Színház épületében működött, mostani székhelyét a rendszerváltást követően 1989-ben foglalta el. Az épület Komárom történelmi városközpontjához közel és az erődrendszer központi erődjétől pár méterre található. A város szívében elhelyezkedő művelődési ház Komárom Város polgárainak lehetőséget és teret biztosít a sokszínű kulturális élethez. A művelődési központ több évtizede sikeres szervezője, rendezője országos és nemzetközi fesztiváloknak. Az amatőr- és diák színjátszó csoportok országos versenyét a Jókai Napokat már 56. éve rendezik meg Komáromban. A Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekverseny 2019-ben 11. alkalommal került megrendezésre. Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ tevékenysége nagyon sokszínű, a kiállítások szervezésétől, a tanfolyamokig és a különböző műfajú előadásokig nagyon sokféle lehetőséggel gazdagítjuk Komárom kulturális palettáját. A művelődési házban több kultúrális csoport is működik, melyek lehetőséget biztosítanak különböző korú és érdeklődésú fiatalok és felnőttek számára a szabadidő értékes kihasználására.

A kiváló énekkarok, folklórcsoportok, műkedvelő színjátszók, tánccsoportok a városi és nemzetközi rendezvények állandó résztvevői, fellépői.

Tisztidiszterem3
01
02

Aktuális programok

Arrow prev előző
Arrow next következő
Loader
Orgonaestek RGB
Komáromi Orgonaesték - Pavel Černý

Az október 1-én érvénybe lépő járványügyi intézkedések miatt a Komáromi Orgonaesték október 4-re tervezett koncertje ELMARAD.
Pavel Černý (Csehország) - október 04. 19:00

Thalia legyjo plakat
Thália Színház: Légy jó mindhalálig

Az október 1-én érvénybe lépő járványügyi intézkedések miatt a Légy jó mindhalálig című színházi előadás október 15-re tervezett előadása ELMARAD,
új időpontban kerül megrendezésre!
A már megvásárolt jegyek természetesen érvényesek az új időpontra, vagy visszaválthatóak a VMK jegypénztárában.

Emmer Peter koncert
EMMER PÉTER koncert - ELMARAD

Az aktuális járványügyi előírások miatt az október 23-ra tervezett Emmer Péter koncert elmarad, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.
Köszönjük megértését és türelmét!
A változtatás jogát fenntartjuk, az aktuális rendelkezéseknek megfelelően.
Zenekara:
Varjú Attila - dob
Bertók István - billentyűk
Flaisz József - basszusgitár

Előzetes regisztráció szükséges!
Részvételi szándékát kérjük jelezze a ticket@mskskomarno.sk e-mail címen.

Derzsi Gyorgy Lehar
LEHÁR - ELMARAD!

❗️FIGYELEM! IDŐPONTVÁLTOZÁS❗️
Az aktuális járványügyi előírások miatt az október 24-re tervezett Derzsi György: Lehár című előadás elmarad, egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.
Köszönjük megértését és türelmét!
A változtatás jogát fenntartjuk, az aktuális rendelkezéseknek megfelelően.

Lehár című zenés előadás Derzsi György előadásában. Az est folyamán Lehár Ferenc életének pillanatait és örökzöld melódiáit idézi fel Derzsi György.
A zenés darabot színpadra alkalmazta Varga Emese, rendezte Benkő Géza.

Lehár Ferencet, a körülrajongott zeneszerzőt várja a nagyvilág. Őt azonban nem csábítja el az amerikai álom, a csillogás. Életét kockáztatva Közép-Európában marad, sorsközösséget vállal zsidó származású feleségével. Barátai hívják Amerikába, de nem akar, nem tud elmenni, mert lelke az operettek rózsaszínű világában él. Pedig már csomagol, csomagolja az emlékeit, ami ezer szállal köti Bécshez, aztán mégis marad. Döntéséért azonban nagy árat fizet...
Az előadás alatt olyan ismert operettrészletek és dalok hangzanak el, mint:
Arany és ezüst keringő
Volga dal
Gyerünk tubicám
Ó, lányka
Katonakarmester
Messze a nagyerdő
Danilo belépője
Bár az asszonyhoz
Vágyom egy nő után
Ajk az ajkon

Orig Neskoro vecer Talkshow Petra Marcina Krajcir20 202011513446
Késő este (Neskoro večer) - ÚJ IDŐPONT!

Peter Marcin Késő este (Neskoro večer) című talkshowját az aktuális járványügyi helyzetre való tekintettel 2021 tavaszán rendezzük meg.
Az előre megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra.
Az est vendégei: Rák Viki (színésznő), Pál-Baláž Karmen (énekesnő) és Marek Fašiang (színész).

Loader

Csoportok