Egressy Béni Városi Művelődési Központ

Az Egressy Béni VMK épülete és jegypénztára a lockdown ideje alatt zárva tart.
INFO:
e-mail: info@mskskomarno.sk, ticket@mskskomarno.sk
tel: +421905 892 579, 035/7714 155

Vmk nagyterem1
Egressy Béni Városi Művelődési Központ

Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ 1985-ben alakult komáromi Városi Művelődési Központ néven. Az intézmény létrehozója és fenntartója Komárom Városa. 1985-től 1989-ig a Jókai Színház épületében működött, mostani székhelyét a rendszerváltást követően 1989-ben foglalta el. Az épület Komárom történelmi városközpontjához közel és az erődrendszer központi erődjétől pár méterre található. A város szívében elhelyezkedő művelődési ház Komárom Város polgárainak lehetőséget és teret biztosít a sokszínű kulturális élethez. A művelődési központ több évtizede sikeres szervezője, rendezője országos és nemzetközi fesztiváloknak. Az amatőr- és diák színjátszó csoportok országos versenyét a Jókai Napokat már 56. éve rendezik meg Komáromban. A Nemzetközi Lehár Ferenc Operett Énekverseny 2019-ben 11. alkalommal került megrendezésre. Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ tevékenysége nagyon sokszínű, a kiállítások szervezésétől, a tanfolyamokig és a különböző műfajú előadásokig nagyon sokféle lehetőséggel gazdagítjuk Komárom kulturális palettáját. A művelődési házban több kultúrális csoport is működik, melyek lehetőséget biztosítanak különböző korú és érdeklődésú fiatalok és felnőttek számára a szabadidő értékes kihasználására.

A kiváló énekkarok, folklórcsoportok, műkedvelő színjátszók, tánccsoportok a városi és nemzetközi rendezvények állandó résztvevői, fellépői.

Tisztidiszterem3
01
02

Aktuális programok

Arrow prev előző
Arrow next következő
Loader
Halasz Judit esemenykep
" JÁTSSZUNK EGYÜTT" - IDŐPONTVÁLTOZÁS

IDŐPONTVÁLTOZÁS!
Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy Halász Judit - Játsszunk együtt! című koncertje új időpontban kerül megrendezésre, melyről mihamarabb értesítjük Önöket!
Az előre megvásárolt jegyek természetesen érvényesek maradnak.

Loader

Csoportok