Hírek 2022.09.16.

Az idei nyáron új kezdeményezéssel jelentkezett a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ. A HashtagKN koncertsorozat dél-szlovákiai zenekaroknak biztosított fellépési lehetőséget Komárom főterén, a Klapka téren.

A művelődési központ díjmentesen biztosította ehhez a műszaki hátteret, a szervezést és a marketinget, így támogatva a zenei kezdeményezések kibontakozását, a zenekarok találkozását a közönséggel.

A lehetőséggel csaknem egy tucat zenekar élt. Az első évad koncertjeit szakmai bizottság bírálta el, és az idei zenei felhozatalból a legjobbakat díjjal jutalmazták, vagy további fellépési lehetőségben részesítették.

A szakmai bizottság tagjait az Egressy Béni Városi Művelődési Központ munkatársai alkották - Lakatos Róbert, Domonkos Pál, Hanusz Zoltán és Varga Attila. A bizottság munkáját egy külsős tag, Emmer Péter zenész-zenepedagógus segítette. A tagok elsődlegesen azokat a zenekarokat jutalmazták, amelyek saját dalokkal, önálló repertoárral érkeztek a komáromi koncertre.

Gratulálunk a HashtagKN2022 győzteseinek, akik nem mások, mint a...

The Butchers– különdíjas, a zenekar fellépési lehetőségben részesül a Harmónia Szlovákiai Magyar Zenei Díj gálaestjén (2022. október 15., Egressy Béni Városi Művelődési Központ, Komárom)

Arizóna, Entrópia– koncertlehetőség az Egressy Béni Városi Művelődési Központban (Komárom)

Szuperzöld – egy saját dal stúdiófelvételének lehetősége

Pusztaszer– 500 € értékben hangszervásárlási utalvány Komárom városa felajánlásával

Gratulálunk a győzteseknek, jövőre újra startol a HashtagKN!