Správy 2024.01.15.

Kedves Látogatóink, Tisztelt Követőink!

Sajnálattal közöljük, hogy Müller Péter 2024. január 30-án, 19.00-ra tervezett komáromi előadása az író kedvezőtlen egészségügyi állapotára való tekintettel ELMARAD!

A megvásárolt jegyeket árát visszatérítjük. Amennyiben az estre személyesen váltották meg a jegyeiket, keressék a jegypénztár munkatársát a jegyár visszatérítése kapcsán a ticket@mskskomarno.sk e-mail-címen, vagy a +421 905 892 579-es telefonszámon!

Müller Péter Önöknek írt üzenetét változatlanul leközöljük (alább olvasható).

Kedves vendégeinknek köszönjük a megértést és Müller Péter írónak gyors felépülést, jó egészséget kívánunk!

„Kedves Barátaim, Olvasóim!

Sajnos nem tudok már előadásokat tartani. 1956-ban szétlőtték a jobb lábamat. Azóta egy nyomorék csontrendszeren járok. Pár évvel ezelőtt szívbeteg lettem, a halálból hoztak vissza.

Utoljára Bécsben voltam, ahol egyrészt egy enyhe szívrohamom volt, és kétszer a földre zuhantam. Nagy erőfeszítéssel és segítséggel sikerült még valahogy megtartanom az előadást – az utolsót, január 11-én – és valahogy hazakeveredtem. Nem megy tovább. 88 éves vagyok, és életem értelméről kell lemondanom, amikor találkozásinkat le kell mondanom. Hétfőn megyek az orvosomhoz, akinek panaszaimat elmondom, és akitől segítséget kérek egy orvosi háttérrel rendelkező Idősek Otthonában való elhelyezésemről.

Elfáradtam – de szomorú nem vagyok.

Köszönöm Istennek a csodát, melyet megadott.”

Müller Péter