Programy

Arrow prev predošlé
Arrow next ďalšie
Loader
Tanchaztalalkozo altalanos
Szlovákiai Magyar Táncháztalálkozó

Gazdag családi program, tarka műsorfüzér valósul meg Komáromban, a népművészet jegyében. A szlovákiai Komáromba 26 táncegyüttes 800 néptáncosa érkezik. Tisztelettel és szeretettel várjuk a magyar népzene és néptánc szerelmeseit a Szlovákiai Magyar Táncháztalálkozóra!
Komárom – Tiszti Pavilon (díszterem és udvar),
2022. május 6-7. (péntek és szombat)

Halaszjudit plakat zold
Judit Halász: Hrajme spolu!

Rodinný koncert Judity Halász: Hrajme spolu
Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti na náhradný termín.

Ismeros arcok
Ismerős Arcok - koncert

„Utolsó“ felvidéki lemezbemutató koncert
Egressy Béni Városi Művelődési Központ, Komárom
Időpont: 2022. május 14. (szombat), 20.00
Az első koncerthelyszín, ahol az új lemez megvásárolható!Az új szerzemények és a jól ismert dalok egy helyen – a hamisítatlan hangulat garantált!

220518 Revkomarom Legyferfi
LÉGY FÉRFI! - Hadházi László önálló estje

LÉGY FÉRFI! - Hadházi László önálló estje, Fülöp Viktor műsorvezetésével.
Május 18., szerdán 19:00 órakor az Egressy Béni VMK-ban.

😉

"Kik azok a hapsik, és hová tartanak? Mi az a férfias viselkedés és kinek jó az? Mik az elvárások egy fickóval szemben? Van-e különbség a pasis és a csajos viselkedés között? Jönnek a krapekok és a menő pacákok. Légy férfi, tarts velük!"

GIMISZ 2021 masolat
Gimisz Diákszínpad - A hírnév ára

A Selye János Gimnázium és az Egressy Béni Városi Művelődési Központ mellett működő Gimisz Diákszínpad a nagysikerű premiert követően újra előadja A hírnév ára című musicalt.

Helyszín: Egressy Béni Városi Művelődési Központ, Komárom (SK)

Időpont: 2022. május 31. (kedd), 19.00

A GIMISZ Diákszínpad idén José Fernandez, Jaques Levy, Steve Margoshes műve alapján A hírnév ára című előadást dolgozta fel. Csengel Mónika, rendező-dramaturg: "Ez eredetileg egy amerikai musical, nagyon sokan ismerik a filmet, aminek az a címe, hogy Fame. Ennek van egy magyar verziója is, ez A hírnév ára. Ezt a történetet helyeztük mi egy kicsit „magyarabb“ környezetbe. Egy művészeti középiskolában játszódik a történet. Arról szól, hogy mit engedhetnek meg maguknak a gyerekek a siker elérése felé vezető út során, hogy sem az egészségükben, sem pedig a lelkükben ne essen kár, vagy bántódás, mennyit tehetnek meg azért, hogy a hírnév megmaradjon miután elérték az óhajtott sztárságot. Ez a téma a mai világban sajnos igencsak aktuális, hiszen manapság sorozatban gyártják a különböző tv-csatornák a „celebeket“, mindenféle érték és háttér nélkül, aztán elengedik a kezüket és zuhannak bele a szakadékba. A darabban szereplő iskola tulajdonképpen nem egy „celebgyár“, hanem itt tényleg tartalom kerülne a gyerek mögé, tehát itt megtanulnak táncolni, énekelni és színészként is megkapják a különböző fejlesztést, de természetesen valaki tud élni vele, s valaki pedig csak visszaélni tud ezzel a helyzettel."

A belépőjegy ára 3€.

A jegy a helyszínen, az előadás előtt megváltható.

Mindenkit szeretettel várunk!